News.
Don't miss them
past events
Dutcham Past event
Digital Talent Konferencia
 

Abban mindenki egyetért, hogy a digitalizáció hatással van a vállalat működésére, de arra a kérdésre, hogy milyen konkrét lépéseket tervez emiatt egy szervezet, már jóval kevesebben tudnak válaszolni.

A KPMG támogatásával a Holland-Magyar Kereskedelmi Kamara és Swisscham Hungary együttműködve a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamarával, a Dán Üzleti Klubbal a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamarával és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarával olyan üzleti konferenciát szervezett, amely vállalatvezetőknek vagy akár cégen belüli szakértőknek segít előbbre jutni a digitális átalakulásban.

A felkért előadók digitális trendekről és jól bevált gyakorlati megoldásokról tartottak előadásokat, elsősorban a vállalatok digitális tehetségeinek integrációjára és fejlesztésére vonatkozóan.

A Digital Talent konferencián olyan vendégek tartottak előadásokat a digitális transzformációról, mint Melanie Seymour, aki világ legnagyobb vagyonkezelőjének, a BlackRock ügyvezető igazgatója, Mántó Róbert, a KPMG HR transzformációért felelős igazgatója, Endrei-Kiss Judit, Telenor HR igazgatója, Spiller László Adrián, az Adecco vezető IT toborzási tanácsadója vagy Lám István, Tresorit svájci-magyar felhőszolgáltatás ügyvezető igazgatója. Az előadók többek közt arra keresték a választ, hogy a folyamatosan változó üzleti környezetben milyen szervezeti, gondolkodásbeli és technológiai újításokat kell bevezetni a cégeknek ahhoz, hogy lépést tudjanak tartani a versenytársakkal.

Jelenleg nem csak az ipari forradalomból, de a munkahelyek definíciójából is a negyedik verziót tartjuk számon, ami soha nem látott kihívások elé állítja a vállalatvezetőket. Ma már változatos időbeosztással, egymástól akár több száz kilométerre, különböző virtuális csatornákon dolgoznak a munkavállalók, így a jövő vezetőinek nem csak a szervezeti működés koordinálásával, hanem az emberi munkaerő és a digitális szoftverrobotok összehangolásával is meg kell küzdeniük. Szakértők és vállalatvezetők egyaránt arra keresik a megoldást, hogy hogyan lehetne a vállalkozást úgy rugalmassá és önszervezővé tenni, hogy kiállja az állandó változás próbáját.

A konferencia teljes programja itt érhető el: PROGRAM

 
 
 

Galéria

2019. április 17.
Photo credit: Peter Jekken
34 photos in the gallery
tovább »
H-1124 Budapest, Csörsz street 41. Gellért Tower 3rd floor
Phone: +36-1 886 9252 Email: info(@)dutcham.hu